muzica-evenimente.ro    formatie-muzica-nunta.ro

Amadeo Cvartet

Amadeo Cvartet - Evenimente corporate, muzica nunta

Cvartet Constanta Amadeo

Despre Cvartetul Amadeo

Amadeo Cvartet este format din muzicieni profesionisti, cu studii superioare de specialitate, solisti instrumentisti ai unor institutii culturale de inalt nivel (Teatrul National de Opera si Balet Constanta, Opera Nationala Bucuresti, Filarmonica "George Enescu" Bucuresti).
Inca de la inceput, aparitiile lor publice au avut succes, fiind invitati sa ia parte la prestigioase manifestari artistice din tara si din strainatate (Musiksommer - Germania, Festivalul muzicii de camera - Brasov, etc).

Au realizat numeroase inregistrari pentru televiziune si radio, avand ca principala preocupare mentinerea unei exigente sporite privind calitatea interpretarii muzicale.

Despre Cvartetul Amadeo

Repertoriul Cvartetului Amadeo cuprinde aproximativ 500 de piese clasice, alese cu grija, organizate pe perioade stilistice, dar si piese moderne scrise special pentrrile, conferinte, expozitii, lansari de produse, petreceri private, emisiuni de divertisment, inaugurari etc. Cvartetul Amadeo da un plus de eleganta si rafinament oricarui moment special din viata voastra. u formula de cvartet. Gama variata de stiluri muzicale abordata (muzica clasica, muzica de film, valsuri, tangouri, muzica ambientala, de divertisment, folclor romanesc si international, jazz si cafe-concert) a dus la atragerea publicului, astfel incat astazi Cvartetul Amadeo este invitat sa cante la petreceri de toate tipurile.