muzica-evenimente.ro    formatie-muzica-nunta.ro

Amadeo Cvartet

Muzica de nunta

Muzica nunta Constanta - Muzica nunta Bucuresti

Muzica de nunta

Carte de oaspeti

"Am avut o nunta de vis acompaniata de Cvartetul Amadeo. Consider ca e necesar ca momentul initial sa fie unul deosebit cu niste muzicieni talentati, care induc o atmosfera magica. Noi am facut nunta pe malul marii, iar ei s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele. Chiar sunt profesionisti!!!!"
(Ruxandra Niculescu)

03/09/2012"Inca ne staruie in minte sunetele Cvartetului Amadeo care ne-au dus pe noi si pe invitatii nostri pe un taram de vis exact cum ni-l doream pentru nunta noastra. Stilul profesionalist si inalta clasa a maestrilor Cvartelelui Amadeo au fost puse in valoare de repertoriul ales pe care l-a apreciat fiecare participant la eveniment. Multumim inca o data din suflet."
(Emel si Bogdan - Miri)

02/07/2011Cvartet de nunta "AMADEO" ofera cea mai frumoasa muzica pentru nunta si receptiile care implica un grad crescut de eleganta.

Muzica interpretata de Amadeo, Cvartet de nunta, va transforma ziua speciala a nuntii intr-o amintire de neuitat, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru invitati.

De-a lungul vremii, "AMADEO", cvartet de nunta, si-a insusit un repertoriu vast, pentru a veni in intampinarea tuturor cerintelor si exigentelor impuse organizarii evenimentelor festive.

Repertoriul interpretat de Cvartet de nunta Amadeo cuprinde cateva sute de lucrari: muzica clasica, melodii traditionale, jazz, cafe-concert, tangouri, valsuri, salsa si multe altele - si pe masura cerintelor lista se mareste in continuare.

AICI puteti accesa lista cu o parte a repertoriului propus de Cvartet de nunta "AMADEO".

Pentru solicitari, va rugam sa completati formularul de contact pentru a lua legatura cu membrii cvartetului de nunta Amadeo!

Muzica de nunta